Musical Zingt in Theater Elckerlyc in Antwerpen

10 juli 2016, 19:51 - Redactie
Musical Zingt in Theater Elckerlyc in Antwerpen

JAMAJA Producties zal op 24 maart volgend jaar een nieuw musicalformat naar Theater Elckerlyc gaan brengen met Musical Zingt. Musicalacteurs Ann Van Den Broeck, Jan Schepens, Goele De Raedt, Laurenz Hoorelbeke, Elke Buyle en Michiel De Meyer brengen een liveshow met flink wat heimwee en voorliefde voor de popmuziek uit de jaren '90. Regisseur van dienst is Laurenz Hoorelbeke.

Wat is Musical Zingt

In een liveshow duikt de cast in het verleden en nemen ze het publiek mee naar de jaren 90! De glorie tijd van Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en zelfs Samson & Gert. En ja er is ook een ereplaats voor de cassetterecorder, de rubik’s cube, een furby, en die verzameling van flippo’s.

De show sleurt het publiek mee in de 90’s, met live-acts, muziek en spiegelbollen. Ann Van Den Broeck, Jan Schepens, Goele De Raedt, Laurenz Hoorelbeke, Elke Buyle en Michiel De Meyer brengen ode aan de artiesten van toen. Dit alles ondersteund door een live band. Het publiek kan via de website ook een aantal nummers kiezen die ze zeker willen horen.

JAMAJA Producties

Musicalacteur Laurenz Hoorelbeke en marketingspecialist Gregory Verstraelen slaan de handen in elkaar onder de naam JAMAJA Producties. Laurenz en Gregory werkten al eerder samen als collega’s in de Winterrevue en voor "Concert van Natalie Weiss (NY)". Dit is de eerste productie die ze samen produceren.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda