Tournee ‘Vreemde Kostgangers’ begonnen

26 september 2016, 15:14 - Redactie
Tournee ‘Vreemde Kostgangers’ begonnen

Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot slaan de handen ineen met het theaterprogramma Vreemde Kostgangers. De tournee begon afgelopen zaterdag in de Goudse Schouwburg.

De voorstelling is tot en met 16 december in het hele land te zien. Door de overweldigende kaartverkoop is er nu al een voorstelling bijgeboekt: in Carré op 28 november. De kaartverkoop voor de extra voorstelling in Carré is reeds gestart.

Drie iconen van het eerste uur uit de Nederlandse muziekindustrie hebben hun vriendschap en muzikale krachten gebundeld. Al jaren bevriend, maar nooit samen op één podium gestaan. Speciaal voor de voorstelling Vreemde Kostgangers schreef ieder een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Naast dit nieuwe repertoire komen oude bekende liedjes voorbij uit ieders werk.

Maar ook persoonlijke favorieten, duetten en Engelstalige nummers van elkaar in een ander jasje. Een voorstelling waarin drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist.

Vreemde Kostgangers is van 23 september tot en met 16 december te zien in de Nederlandse en Belgische theaters.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda