Pippi zet de boel op stelten gaat touren door Vlaanderen

7 september 2018, 13:27 - Redactie
Pippi zet de boel op stelten gaat touren door Vlaanderen

Nu het nieuwe schooljaar gestart is, maakt producent Uitgezonderd. alles in gereedheid om vanaf september met de roodharige, sproeterige spring-in-'t-veld Pippi Langkous te touren langs de theaters in Vlaanderen. Pippi zet de boel op stelten is een stoere musical die jong en oud aanspreekt.

Pippi Langkous, met Free Souffriau in de hoofdrol, en o.a. Eline De Munck en William Boeva als haar vriendjes maken er een echt feestje van. Ze touren vanaf september tot en met de herfstvakantie door Vlaanderen. Pippi Langkous maakt stops in onder andere Hasselt, Gent, Antwerpen, Ninove en Oostende.

"Pippi Langkous is voor de ene pure nostalgie en voor de andere een ware heldin. Dat deze musical nog eens bezet wordt met enkele verrassende namen zoals William Boeva, Eline De Munck en Free Souffriau geeft de mensen een extra reden om te komen zien” , verklaren producenten James Cooke en Bob Jennes van Uitgezonderd.

De volledige cast van Pippi Langkous bestaat uit Free Souffriau, Bert Verbeke, An Lauwereins, Peter Thyssen en Goele De Raedt, Charlotte Peetermans, Kenny Verelst, Eline De Munck en William Boeva.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda