Masha en de Beer LIVE! op tour in Vlaanderen

7 september 2018, 10:22 - Redactie
Masha en de Beer LIVE! op tour in Vlaanderen

De familiemusical naar de populaire animatieserie Masha en de Beer gaat op tour in Vlaanderen. De populaire kinderserie Masha en de Beer heeft na een eigen bioscoopfilm en een tv-serie op Netflix & Ketnet nu ook een eigen familiemusical.

Deze winter kunnen de allerkleinsten terecht in verschillende zalen in Vlaanderen om de magie zelf van dichtbij mee te maken. Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingers en het hartverwarmende verhaal maken van Masha en de Beer LIVE! een theaterervaring voor de hele familie.

De animatieserie is gebaseerd op een geliefd Russisch sprookje waar al miljoenen kinderen plezier aan beleefden. De serie loopt sinds 2009 en werd in 25 talen vertaald en uitgezonden in 100 landen. Op YouTube heeft vrijwel iedere aflevering van Masha en de Beer miljoenen views.

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Beer heeft eindelijk zijn rust gevonden maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en haar bekende vriendjes weer terecht in een geweldig avontuur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda