Titus & Fien dagelijks voor alle kinderen live op Facebook

16 maart 2020, 07:43 - Redactie
Titus & Fien dagelijks voor alle kinderen live op Facebook

Nu de scholen sluiten en kinderen vooral thuis moeten blijven, gaan Titus en Fien dagelijks om 16:00 uur live op Facebook met Titus & Fien TV - Vervelen doen we nooit!. Het tovenaarsduo is razend populair en wil niet dat kinderen zich gaan vervelen de komende weken. Daarom zijn zij 7 dagen in de week live te zien voor al hun fans, tot het moment dat ze weer naar school gaan.

Tijdens het online programma beantwoorden Titus en Fien alle kijkersvragen. Ook mogen de kids leuke opdrachten verzinnen voor Titus en Fien, is er de Mop van de Dag en geven Titus en Fien leuke tips om de tijd door te komen en je niet te vervelen.

Het programma wordt ook gefilmd door een cameraman, en de montage van alle afleveringen komt niet veel later op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment.

Dus, heb jij een vraag voor Titus & Fien, een leuke opdracht, een grappige mop of heb jij zelf tips om de tijd door te komen? Stuur dit iedere dag naar TitusenFien@VanHoorne.com. Daarmee zorg jij dat het programma nooit saai gaat worden.

Natuurlijk willen Titus en Fien ook prachtige tekeningen en knutselwerkjes zien. Stuur ze alleen niet op, maar laat papa of mama een foto maken en mailen naar TitusenFien@VanHoorne.com. Zo hoeft de postbode niet op pad met jouw creatie, maar kunnen Titus en Fien ze toch zien.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda