Familiemusical Pocahontas verplaatst naar september

16 maart 2020, 10:56 - Redactie
Familiemusical Pocahontas verplaatst naar september

Producent Uitgezonderd. heeft besloten om ook de familiemusical Pocahontas te verplaatsen naar september. Aanvankelijk zou de productie zou op zaterdag 4 april in première gaan in Capitole Gent.

Producenten James Cooke en Bob Jennes hebben samen met de directie van de Sportpaleisgroep beslist om deze voorstellingen toch te verplaatsen, ook al geldt het verbod van de overheid voorlopig maar tot en met 3 april.

"We zijn als productiehuis bijzonder hard getroffen door deze maatregelen met twee voorstellingen die binnen een periode van drie weken in première zouden gaan", zegt Bob Jennes, zakelijk producent bij Uitgezonderd. "We zijn dan ook heel blij dat we ook hier net als voor Assisen 3, De wurgmoord kunnen rekenen op onze cast en creatives om hun schouders mee onder deze verplaatsing te zetten."”

"Net bij een familiemusical komen de meest kwetsbare groepen met elkaar in aanraking. We hebben steeds veel grootouders en kinderen samen in de zaal, en laat nu net dat onmogelijk zijn vandaag", legt James Cooke uit. "Dit verhaal is te mooi om te vertellen, zodat annuleren geen optie is."

Er zal contact worden opgenomen met iedereen die al kaarten heeft. Nieuwe kaarten kunnen besteld worden vanaf vandaag.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda