Titus en Fien zijn opnieuw van de partij in Vlaamse Assepoester

23 februari 2019, 13:37 - Redactie
Titus en Fien zijn opnieuw van de partij in Vlaamse Assepoester

Op 7 april gaat in Antwerpen de sprookjesmusical Assepoester in première. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Helle Vanderheyden (Assepoester) en Thomas van Goethem (de Prins).

Maar ook Laurenz Hoorelbeke (Titus) en Jasmine Jaspers (Fien) zijn weer van de partij. In de eerste sprookjesmusical van Deep Bridge Doornroosje wist het groenharige, plezierige duo heel wat harten te veroveren. En dus mogen ze ook in ‘Assepoester’ niet ontbreken. Titus & Fien zullen zich volledig kunnen uitleven als erg gemene stiefzus -en broer van Assepoester.

Ook toegevoegd aan de cast is Wanda Joosten als Koningin, moeder van de Prins. Wanda werd bij het grote publiek bekend als Janine uit de Familie Backeljau. Ze speelde daarna in talloze musicals, van Suske en Wiske over Oliver tot My Fair Lady en Evita. Op TV was ze onder andere te zien als Philomena in de VTM-reeks BOOH!.

Na 5 seizoenen de prins te hebben gespeeld in sprookjesmusicals neemt Thomas van Goethem afscheid van zijn rol als prins. Nu al is hij zich aan het voorbereiden om vanaf volgend jaar een meer prominente rol binnen het creatieve team op zich te nemen, en tekent hij voor de adaptatie van het scenario. Bart Van Oost en Thalisa Mintiens van Fabric Magic tekenen voor choreografie. De regie is in handen van Mart Van Den Hout.

Assepoester speelt vanaf 7 april in Theater Elckerlyc. Vervolgens verhuist de productie naar Capitole (Gent) en Ethias Theater (Hasselt).

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda