Titelsong Baantjer Live gezonden door André Hazes Jr.

4 oktober 2015, 14:47 - Redactie
Titelsong Baantjer Live gezonden door André Hazes Jr.

André Hazes Jr. zingt de titelsong van de nieuwe de nieuwe theatervoorstelling Baantjer Live – 2 die morgen in het DeLaMar theater in première zal gaan. Het nummer getiteld 'In het Holst van de Nacht' vertegenwoordigt de theaterproductie met Nederlands bekendste inspecteur en zal bij iedere voorstelling te horen zijn.

"Ik ben al fan van Baantjer sinds ik klein ben, ik mocht er altijd speciaal voor opblijven. Dat ik nu gevraagd ben voor de titelsong van Baantjer Live 2 is een eer." aldus André Hazes Jr.

Producent Erwin van Lambaart: "De tv-serie werd bij RTL door een miljoenen publiek bekeken, waaronder ook juist een jongere generatie. André Hazes Jr. staat voor die jongere generatie, maar wel met behoud van dat Oerhollands gevoel. Ik wist daarnaast dat André groot fan is van Baantjer."

In het Holst van de Nacht zal worden toegevoegd aan het nieuwe album van André Hazes Jr. die op 20 november zal worden uitgebracht. Speciaal voor de première zal André Hazes Jr. het nummer voor het eerst live zingen.

In de voorstelling wordt de rol van inspecteur De Cock gespeeld door Peter Tuinman, de rol van zijn assistent Vledder wordt gespeeld door Beau Schneider. Commissaris Buitendam wordt gespeeld door Peter Römer.

App

Ook zal er morgen een nieuwe app van Baantjer Live – 2 worden gelanceerd. Deze app bevat onder andere tips en aanwijzingen van mogelijke daders. Bezoekers ontvangen de tips voorafgaand aan de voorstelling en ook nog tijdens de pauze zodat men zelf een avond mede-rechercheur is van een moordzaak. De app is er voor iOS en Android.

Na de première morgen zal Baantjer Live – 2 gaan reizen door heel Nederland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda