Rechten Pipo de Clown naar Van Hoorne Entertainment

5 oktober 2015, 10:08 - Redactie
Rechten Pipo de Clown naar Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment en Belinda Meuldijk hebben een overeenkomst getekend waarmee de rechten van Pipo de Clown worden ondergebracht bij het familie-entertainmentbedrijf.

Inmiddels is van Hoorne Entertainment al meer dan 10 jaar actief op het gebied van familie-entertainment met musicals als Assepoester De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Suske en Wiske De Musical en diverse liveshows zoals Woezel & Pip en Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief.

Ook op televisie heeft het bedrijf inmiddels diverse producties lopen op RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en vanaf november het programma Theaterkids.

Televisie en theater

In eerste instantie zal er de komende maanden gewerkt gaan worden aan een nieuwe serie voor televisie waarin Pipo korte avonturen beleeft. Deze serie richt zich op de doelgroep 3 tot 6 jaar en zal naar verwachting volgend jaar april worden uitgezonden.

Daarna is het de bedoeling dat Pipo, Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur de Nederlandse en Belgische theaters gaan veroveren.

Pipo was van 1958 tot 1978 te zien op televisie en in 2003 bracht EndeMol de bioscoopfilm Pipo en de P-P-P-Parelridder uit. In 2009 was Pipo voor het laatst te zien in een eigen musical.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda