Tim Rice eregast bij Jesus Christ Superstar in Ahoy

4 mei 2017, 15:47 - Redactie
Tim Rice eregast bij Jesus Christ Superstar in Ahoy

Tim Rice, award winning tekstschrijver van talloze musicals, waaronder Jesus Christ Superstar, is aanstaande zaterdag (6 mei) eregast tijdens The Grand Final van Jesus Christ Superstar in de Rotterdam Ahoy.

Marc Muller, CEO van TEC Entertainment, is vereerd met de komst van de legendarische tekstschrijver. "Tim Rice zag deze versie een aantal jaar geleden in Italië en verklaarde toen dat dit de beste productie van Jesus ChrIst Superstar ooit is. Op onze uitnodiging liet hij weten dat hij graag tijd vrij maakt in zijn agenda om naar Rotterdam te vliegen, naar THE GRAND FINAL met de hoofdrolspelers uit de filmversie van Jesus Christ Superstar: Ted Neeley, Yvonne Elliman en Barry Dennen."

Tim Rice schreef samen met Andrew Loyd Webber de teksten voor Jesus Christ Superstar, maar ook Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Evita. Daarnaast schreef hij de liedteksten voor musicals als Chess, The Lion King, Aida en Aladdin. Hij werd in 1994 door koningin Elizabeth geridderd en won onder meer een Academy Award, een Golden Globe, een Tony Award en een Grammy Award.

The Grand Final is de grote afsluiting van de tournee van Jesus Christ Superstar.

Première
21 januari 2024
Dernière
29 september 2024
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Jesus Christ Superstar (2024)Ander nieuws over Jesus Christ Superstar (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda