Li-Tong Hsu pakt hoofdrol in een internationale musicalproductie

4 mei 2017, 10:34 - Redactie
Li-Tong Hsu pakt hoofdrol in een internationale musicalproductie

Li-Tong Hsu heeft wederom de hoofdrol in een internationale musicalproductie te pakken. Ditmaal als Lucy Harris in de Chinese versie van Jekyll & Hyde. Het zal de eerste keer zijn dat Li-Tong een rol in een musical in China gaat spelen.

In Nederland speelde Li-Tong de rol van Mimi in het met de Musical Awards bekroonde RENT van het M-Lab en RENT in Concert in het DeLaMar Theater, een concertversie van deze klassieker ter nagedachtenis aan de overleden componist Jonathan Larson. Verder was zij ook te zien als Gigi en understudy Kim en Ellen in Miss Saigon. Op TV heeft ze verscheidene gastrollen gespeeld in de series Bureau Raampoort, Jeuk en Van God Los.

In Engeland heeft ze rollen gespeeld in musicals als Here Lies Love van het National Theatre in Londen en The King & I. Li-Tong is nog maar net klaar in Londen met de musical The Frogs van Stephen Sondheim en dit nieuwe avontuur staat alweer voor de deur. Eerder dit jaar speelde ze zelfs nog de rol van Nicola in Kinky Boots in het Zweedse Malmö Opera, waar ze ook al eerder de hoofdrol van Kim in Miss Saigon vertolkte.

Repetities voor Jekyll & Hyde zullen deze maand van start gaan en de première zal op 28 juli plaatsvinden in het prestigieuze Shanghai Grand Theatre. Daarna zal deze productie ook te zien zijn in Beijing en Guangzhou.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda