Thriller Live na 6 jaar weer in Vlaanderen

26 juni 2018, 10:11 - Redactie
Thriller Live na 6 jaar weer in Vlaanderen

In 2009 en 2012 was dit muzikale eerbetoon aan één van ’s werelds grootste entertainers al eens te zien in Vlaanderen. Op 29 augustus 2018 zou Michael Jackson 60 jaar worden. De hoogste tijd voor nieuwe voorstellingen: op 19 en 20 oktober komt de show naar Capitole Gent.

Thriller Live speelt in Londen al meer dan 10 jaar. Na het overlijden van de popster werd de show immens populair. Twintig zangers en dansers brengen in de voorstelling een eerbetoon aan Michael Jackson.

Thriller Live is een uniek concert met choreografieën die je meenemen op een reis doorheen de 45-jarige carrière van de King of Pop. De show werd gecreëerd door Adrian Grant, die al verschillende initiatieven rond Michael Jackson op touw zette en bevriend was met de popster. De choreografie is van de hand van Gary Lloyd, die eerder al met Robbie Williams, P!nk en Anastacia samenwerkte.

Een topcast en live band brengen je favoriete hits tot leven en laten je 2 uur lang meeswingen met onder andere I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller en nog veel meer.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda