The Christmas Show dit jaar in het teken van Assepoester

25 juni 2018, 19:21 - Redactie
The Christmas Show dit jaar in het teken van Assepoester

Ook dit jaar zal The Christmas Show terug gaan keren naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Het familiespektakel zal op zaterdag 22 december plaats gaan vinden en volledig in het teken van het bekende sprookje Assepoester staan.

Net als afgelopen jaar verzorgen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen het concept en het script voor de show. Duidelijk is ook al dat Carlo Boszhard zal de rol van de Verteller op zich gaat nemen en Buddy Vedder de rol van de rol van Prins Noah. Wie de andere hoofdrolspelers zijn zal later worden aangekondigd. Carlo en Buddy waren al twee keer eerder in andere rollen in The Christmas show te zien.

Carlo Boszhard: “Het is geweldig om weer te mogen werken aan een nieuwe editie van The Christmas Show. De afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot de familieshow van het jaar, waar magie en spektakel samenkomen. Kerst begint ook dit jaar weer bij ons. Het wereldberoemde verhaal van Assepoester leent zich perfect voor de The Christmas Show. Alle scenes spelen zich af in kerstsferen met het grote Kerstbal als absoluut klapstuk. Het wordt meer Kerst dan ooit, ik ben de Kerstman er al op aan het voorbereiden… We hebben dit jaar bovendien een heel bijzondere cast en een prachtige Assepoester. Wie dat zijn, vertellen we binnenkort!”.

Afgelopen kerst was het thema een nieuwe bewerking van Charles Dickens': A Christmas Carol. In deze versie draaide het om de verwaande popster Justin Scrooge.

Première
2015
Dernière
2018
Producent
RTL Live Entertainment
Meer over The Christmas ShowAnder nieuws over The Christmas Show
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda