Thomas Cammaert de Mol in Wie is de Mol? 2017

11 maart 2017, 21:07 - Redactie
Placeholder image

Aan de zeventiende serie van Wie is de Mol? deden twee bekende musicalnamen mee, Yvonne Coldeweijer en Thomas Cammaert. Yvonne, die we het beste kennen als Keet! van RTL Telekids viel in de serie al in de tweede aflevering af en vanavond is tijdens de live finale bekend geworden dat Thomas de mol is van deze editie.

Thomas Cammaert is met name bekend vanwege zijn rol als Anton in Soldaat van Oranje. Hij speelde deze rol een periode in 2014 en een periode in 2015, begin 2016 keerde hij terug in de musical als alternate in de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema. Verder speelde Thomas de rol van Berend in Onder de groene hemel, een musical met hits van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh. Sinds december afgelopen jaar is Thomas te zien in de voorstelling De Meiden van Toneelgroep Amsterdam.

In alle afleveringen dit seizoen werd Thomas maar slechts twee keer genoemd als de Mol door de andere kandidaten. Dit is het minste aantal ooit van alle seizoenen.

De zeventiende editie van Wie is de Mol is gewonnen door actrice en comédienne Sanne Wallis de Vries die met de pot van ruim 24.000 euro naar huis gaat. Verliezend finalist werd Jochem van Gelder. Andere kandidaten waren Diederik Jekel, Imanuelle Grives, Jeroen Kijk in de Vegte, Roos Schlikker, Sigrid ten Napel en Vincent Vianen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda