Theater Terra brengt volgend seizoen Rapunzel de Musical en Jungleboek

31 mei 2022, 18:49 - Redactie
Theater Terra brengt volgend seizoen Rapunzel de Musical en Jungleboek

Volgend seizoen zal producent Theater Terra de familievoorstelling Rapunzel de Musical naar de theaters brengen. Tot recent was nog De Tovenaar van Oz van Theater Terra te zien.

Lang geleden was er eens een heks, die een jong meisje bij haar moeder vandaan haalde. De heks noemde het meisje Rapunzel en sloot haar op in een hoge toren, midden in het bos. Daar krijgt het meisje alleen bezoek van de heks, die langs haar lange vlecht naar boven kruipt. Tot er op een dag een prins langsrijdt.

De regie van het sprookje van de gebroeders Grimm is in handen van Wesley de Ridder, verantwoordelijk voor de muziek zijn Fons Merkies en Laurens Goedhart, voor de tekst Marc Veerkamp en voor de poppen Kathelijne Monnens. Na de voorstelling mag iedereen met Rapunzel op de foto.

Jungleboek

Naast Rapunzel de Musical zal Theater Terra ook Jungleboek naar het theater brengen. De familiemusical zou al begin vorig jaar te zien zijn maar werd toen noodgedwongen geannuleerd.

In Jungleboek zien we hoe Mowgli middenin de jungle opgroeit, bij een familie van wolven. In een wirwar van tropische bomen en planten beleeft hij samen met zijn vrienden Baloe de beer en Baghiera de panter allerlei avonturen. Mowgli leert om te jagen en zelfs om de taal van de dieren te spreken. Maar dan duikt Shier de tijger op; een gemene tijger die constant achter Mowgli aan zit. Hoog tijd dus om voor eens en altijd uit te maken wie de koning van de jungle is.

De cast bestaat uit Sjors Arts, Sofie Heus en Tom Di Scala. Na afloop van de voorstelling mag iedereen met Mowgli op de foto.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda