Theater Terra brengt De Klokkenluider van Notre Dame en Belle en het Beest

17 mei 2024, 14:58 - Redactie
Theater Terra brengt De Klokkenluider van Notre Dame en Belle en het Beest

Na een wisseling van de wacht, staat Theater Terra als vanouds klaar met een seizoen vol nieuwe familiemusicals. Vanaf september 2024 wordt de prachtige roman van Victor Hugo De Klokkenluider van Notre Dame vertaald naar het toneel, voor iedereen vanaf 6 jaar. Het prachtige verhaal van Belle en het Beest is vanaf januari 2025 te bewonderen, voor de hele familie vanaf 4 jaar.

De Klokkenluider van Notre Dame

Een betoverende familiemusical vol helden, boeven, humor, avontuur en muziek. De romantische lichtstad Parijs is het decor voor deze avontuurlijke familiemusical, waarin de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo leeft in de klokkentorens van de Notre Dame, hoog boven de stad. Hoewel zijn beschermheer Frollo streng is en niet toelaat dat Quasimodo de torens verlaat, ontsnap hij toch naar buiten en bezoekt hij het Zottenfestival, het grootste en kleurrijkste feest van het jaar. Daar ontmoet hij de beeldschone Franse Esmeralda en raakt hij in een strijd verwikkeld waarin hij haar zal moeten beschermen.

Belle en het Beest

Laat je betoveren door een sprookje dat zo oud is als de liefde zelf. Wanneer de vader van een hecht gezin op reis moet om het geluk van de familie veilig te stellen, komt hij terecht in een kasteel. In de tuinen plukt hij een roos voor zijn dochter Belle. Dan verschijnt zijn gastheer: een Beest, die wil dat Belle naar zijn kasteel komt. Ziet Belle op tijd in dat het Beest eigenlijk een prins is, die alleen door ware liefde gered kan worden?

De voorstellingen van Theater Terra zijn komend seizoen in theaters door heel Nederland en Vlaanderen te zien.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda