The Singing Factory brengt November 89 met hoofdrol voor Maike Boerdam

24 mei 2019, 12:36 - Redactie
The Singing Factory brengt November 89 met hoofdrol voor Maike Boerdam

Na het succes van Magdalena, een musical over het schrijnende, waargebeurde verhaal van de Ierse Magdalene Laundries, brengt productiehuis The Singing Factory met November 89 een nieuwe musicalcreatie van dezelfde makers.

November 89 werpt, 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur, een unieke blik op het leven achter de Muur, op vriendschappen en families die verwoest worden en keuzes die je maakt in tijden van onrust. Sam Verhoeven verzorgt de muziek en Wanne Synnave tekent net als bij Magdalena voor het script en de liedteksten. Leading lady van de Vlaamse musical Anne Mie Gils regisseert de nieuwe productie.

Maar liefst 44 jongeren van het jongerenkoor Youforia (15 – 25 jaar), ook te zien in Magdalena, krijgen opnieuw de kans om te schitteren en ervaring op te doen. Hoofdrollen zijn er voor Aaron Blommaert, Tuur Verelst, Remi De Smet, Lotte Heuten, Hanne Verstraeten, Emma Vanthielen en Ryan Joostens. Zij krijgen in de hoofdcast de nodige professionele ondersteuning en ervaring naast zich met Maike Boerdam, Sébastien De Smet en Saïn Vantomme.

November 89 gaat in première op 9 november in het Zuiderpershuis te Antwerpen, dag op dag 30 jaar na de val van de muur, en zal daar te zien zijn tot en met 24 november.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda