Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurken voor Aida in Concert

24 mei 2019, 15:26 - Redactie
Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurken voor Aida in Concert

Couturier Addy van den Krommenacker ontwerpt speciaal voor het openlucht musicalspektakel Aida in Concert een aantal exclusieve jurken. Willemijn Verkaik, die de rol van Amneris speelt, zal de kleding van Addy dragen wanneer zij het bekende nummer Mijn pakkie an zingt.

"Ik voel me vereerd dat ze mij voor deze productie hebben gevraagd," laat Addy weten. "Musicalsterren dragen meestal mijn jurken wanneer ze na afloop van een première op het galafeest een mooie creatie aan willen hebben. Voor Willemijn (en haar medespelers) heb ik een aantal prachtige japonnen voor op het podium ontworpen. Uiteraard geheel in de stijl van Aida." Voor Addy is het extra speciaal dat hij bij Aidain Concert is betrokken. "Ik woon en werk vanuit ‘s-Hertogenbosch en dat is niet ver van het Autotron waar Aida in Concert wordt opgevoerd."

Veel sterren laten zich al jaren kleden door Addy van den Krommenacker. Maar ook leden van de Koninklijke Familie mag hij tot zijn vaste clientèle rekenen. Van 20 tot en met 30 juni is Aida in Concert zes keer te zien op het festivalterrein het van Autotron.

Première
23 april 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aida (2023) Ander nieuws over Aida (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda