MediaLane brengt Magic Mike live naar Berlijn

24 mei 2019, 10:25 - Redactie
MediaLane brengt Magic Mike live naar Berlijn

Gisteravond, tijdens de finale van Germany’s Next Topmodel waar maar liefst bijna 3 miljoen kijkers op afstemden, kondigde Channing Tatum aan dat de show Magic Mike Live vanaf november te zien is in Berlijn. Magic Mike Live is gebaseerd op de films Magic Mike en Magic Mike XXL met Channing Tatum in de hoofdrol.

MediaLane, dat sinds 2018 naast de vestiging in Nederland ook vertegenwoordigd is in Duitsland, brengt deze nieuwe show na het succes in Las Vegas én Londen naar Berlijn. De live show is vanaf november 2019 te zien in het Club Theater Berlin, aan een van de bekendste pleinen in Berlijn, de Potsdamer Platz. Momenteel wordt het Club Theater grondig verbouwd waarna Magic Mike Live op 26 november in première zal gaan.

Iris van den Ende, oprichter en eigenaar MediaLane: “Ik heb de show voor het eerst met vriendinnen gezien in Londen en vanaf de eerste seconde vond ik het fantastisch en heb ik een te gekke avond gehad. MediaLane is vijf jaar geleden gestart in Nederland en ik had niet durven dromen dat we nu al de eerste show in het buitenland kunnen aankondigen. Ik kijk er naar uit om in samenwerking met het Amerikaanse creatieve team en onze Duitse collega’s deze fantastische show te gaan produceren.”

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda