The Play That Goes Wrong vanaf eind september te zien

10 mei 2017, 11:49 - Redactie
The Play That Goes Wrong vanaf eind september te zien

Precies een jaar geleden was er de aankondiging van Bos Theaterproducties en het Vlaamse Theatertainment dat vanaf dit najaar The Play That Goes Wrong te zien zou zijn in de Nederlandse theaters. Nu is er een eerste trailer en is de speellijst gepubliceerd. De voorstelling zal te zien zijn vanaf 27 september tot en met 19 januari volgend jaar, de première staat gepland op 12 oktober in het DeLaMar Theater.

The Play That Goes Wrong is, sinds de verovering van West End, een gigantisch succes. Het stuk won de Best New Comedy Award, is verkocht aan 29 landen en sinds kort ook te zien op Broadway. We zien een winkeliersvereniging die ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt.

De cast bestaat uit: Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung, Ergun Simsek, Bas Hoeflaak, André Dongelmans en Frieda Barnhard. Owen Schumacher maakte een Nederlandse bewerking, de regie van het stuk ligt in handen van Bruun Kuijt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda