The Musical Academy speelt vanaf 25 augustus Het Geheim van Te Veel Torens in Antwerpen

23 juni 2021, 14:36 - Redactie
The Musical Academy speelt vanaf 25 augustus Het Geheim van Te Veel Torens in Antwerpen

Het Geheim van Te Veel Torens wordt de eerste familievoorstelling van The Musical Academy en Deep Bridge en speelt vanaf woensdag 25 augustus in de Antwerpse Waagnatie.

De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Tijsmans, die het script schreef en de regie voor zijn rekening neemt. De afgelopen twee jaar vonden meer dan 600 jongeren vlotjes de weg naar één van de dans- en musicalopleidingen van The Musical Academy. Het unieke aan deze voorstelling is dat de 30 jongeren afwisselend spelen in 2 groepen. Wie niet op het podium staat, zorgt voor en na de voorstelling mee voor een unieke sfeer.

Het Geheim van Te Veel Torens is een spannende, grappige musical die het verhaal vertelt van een knotsgekke familie. Ad van Dijk maakt nieuwe muziek. Thalisa Mintiens verzorgt de choreografie en Joris van Veldhoven ontwerpt het decor. Anne Van Steenwinkel en Ilse La Monaca werken mee als muzikaal leider en vocal coach. De cast van The Musical Academy wordt aangevuld met 3 professionele acteurs (Steve de Schepper, Aaron De Veene en Idalie Samad) en 2 jonge talenten (Bjarne Verschueren en Gregory Langen) van het Brusselse Conservatorium en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

De voorstelling speelt in de unieke setting van de Antwerpse Waagnatie. “Het wordt een bijzondere plek, net als de beleving die we koppelen aan de voorstellingen. We spelen met 2 casts en wie niet op het podium staat, zorgt die dag mee voor de extra buitenbeleving voor en na de voorstelling. Die beleving start al heel vroeg: we warmen het publiek op met leuke liedjes, leren de danspasjes of verklappen stiekem het geheime wachtwoord uit de voorstelling, zodat de magische poorten naar de theaterzaal opengaan voor de bezoekers. ‘Het Geheim van Te Veel Torens’ is deze zomer een bijzondere beleving voor het ganse gezin”, aldus de producent.

Het Geheim van Te Veel Torens gaat op woensdag 25 augustus in première.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda