Huisvrouwen Bestaan Niet nu ook in het theater

24 juni 2021, 10:52 - Redactie
Huisvrouwen Bestaan Niet nu ook in het theater

Rick Engelkes Producties maakt vandaag bekend dat het succesvolle Huisvrouwen Bestaan Niet nu ook als theatervoorstelling zal worden gebracht. Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke Le Roux vertolken de hoofdrollen.

Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit uit 2017. De comedy was dat jaar de best bezochte film van het jaar en kreeg een nominatie voor een Gouden Kalf. Huisvrouwen Bestaan Niet is geïnspireerd op de columns van Sylvia Witteman, Richard Kemper en Geert Lageveen hebben het script bewerkt voor de nieuwe theater comedy.

“Na het succes van De Huisvrouwmonologen en de eerste en tweede film van Huisvrouwen Bestaan Niet liep ik al met het idee om een nieuwe versie van dit verhaal in het theater te brengen,” laat producent Rick Engelkes weten.

“Er is een fantastisch script en we hebben drie geweldige actrices die deze voorstelling tot leven laten komen. Natuurlijk ontbreekt de humor niet. Er wordt straks weer gelachen in het theater. Dat is iets waar we na anderhalf jaar corona volgens mij allemaal naar verlangen.”

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda