The Christmas Show zoekt naar acts voor Lotto Arena

23 oktober 2019, 10:22 - Redactie
The Christmas Show zoekt naar acts voor Lotto Arena

De grootste kerstbeleving van het jaar vind je op zondag 22 december in de Antwerpse Lotto Arena je kan er dan voor de 2de keer terecht op The Christmas Show.

André Hazes, die het afgelopen weekend drie keer Ahoy in Rotterdam helemaal uitverkocht, is blikvanger, want het is de allereerste en enige keer dat hij dit najaar kerstliedjes zingt. Verder staan Christoff, Wannes Lacroix, Belle Perez, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Nordin De Moor en Goele De Raedt op het podium. Zij worden begeleid door een showballet, een kinderkoor en een liveband.

Daarnaast maakt theaterproducent Deep Bridge graag ruimte vrij in de show voor nieuw, onbekend, veelzijdig talent. "Programma’s als The Voice en Belgium’s Got Talent bewijzen nog steeds dat er een massa talent rondloopt in Vlaanderen. Wij geven hen graag kansen, niet alleen via onze The Musical Academy, maar ook door hen een spot te geven op The Christmas Show. Op 22 december willen we een groot spektakel creëren en het publiek een magische avond bezorgen met de nodige waaaaauws, aaaaahs en oh’s! Daarvoor zijn we op zoek naar spectaculaire acts. Ben je een acrobatisch rolschaatsduo, jongleer je met motors, kan je vuur spuwen in de vorm van een vikingboot, zwem je met slangen in een zwevend zwembad of hebben jullie een dance-team dat eigenlijk op The Strip in Las Vegas hoort te staan? Dan heb je de spectaculaire act die wij zoeken. Op woensdag 6 november houden wij in Antwerpen audities en het spreekt voor zich dat je ook op zondag 22 december 2019 vrij bent om in de Lotto Arena te schitteren op 'The Christmas Show'. Je bent volledig vrij om te doen wat je wil, zolang jij ons en het publiek maar op een positieve manier kan verrassen;”

Schrijf je in op deepbridge.be. Heb je een video, dan is het leuk als je die even doorstuurt.

Deep Bridge zoekt daarnaast ook een spontaan publiek voor woensdag 6 november. Op de selectiedag, die in Antwerpen plaatsvindt, hebben zij de belangrijke taak om met de jury mee te oordelen over de act. Heb je interesse en ben je beschikbaar, schrijf je dan in op eveneens deepbridge.be.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda