Repetities We Will Rock You begonnen in Rome

23 oktober 2019, 12:27 - Redactie
Repetities We Will Rock You begonnen in Rome

Deze week zijn in Rome de repetities van start gegaan voor de Queen rockmusical We Will Rock You. De cast van deze volledig Engelstalige versie van We Will Rock You, met onder andere Anastacia en Stanley Burleson, bestaat uit vijf verschillende nationaliteiten die allemaal hun sporen verdiend hebben in de internationale musicalwereld.

Producent Marc Muller is in Rome voor de start voor de repetities. “Begin dit jaar hebben we bekend gemaakt een eigen, geheel nieuwe Engelstalige productie van We Will Rock You van Queen en Ben Elton in Nederland te presenteren. De kaartverkoop is zo hard gegaan dat we inmiddels ruim 20 extra voorstellingen hebben bijgeboekt om aan de enorme vraag aan kaarten te kunnen voldoen. Ik verheug me er op deze geweldige rockshow straks aan het Nederlandse publiek te kunnen laten zien.” Regisseur en medeproducent Massimo Piparo is heel blij dat hij eindelijk aan het repetitieproces kan beginnen. “De voorbereidingen hebben ruim twee jaar geduurd en dan is het heel fijn dat we nu echt kunnen beginnen. We hebben na uitgebreide audities in meerdere landen een geweldige cast kunnen samenstellen en samen met het creatieve team gaan we er een spectaculaire voorstelling van maken die recht doet aan de fantastische muziek van Queen”.

We Will Rock You is van 27 november 2019 tot en met 16 februari 2020 te zien in Amsterdam, Den Haag, Hengelo, Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda. De première van We Will Rock You is op vrijdag 6 december 2019 in AFAS Live in Amsterdam.

Première
6 december 2019
Dernière
16 februari 2020
Producent
TEC Entertainment
Meer over We Will Rock You (2019)Ander nieuws over We Will Rock You (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda