The Bodyguard de grootste hit sinds Mamma Mia! in het Beatrix Theater

16 juli 2017, 22:34 - Redactie
The Bodyguard de grootste hit sinds Mamma Mia! in het Beatrix Theater

Met 850.000 bezoekers is The Bodyguard de grootste hit sinds Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht. Vanavond is de laatste voorstelling gespeeld, een emotioneel afscheid na twee jaar.

Producent Albert Verlinde: “Ik ben ontzettend trots op deze eigen versie van The Bodyguard, die we geheel in Nederland hebben ontwikkeld, en de geweldige groep mensen, voor en achter de schermen, die twee jaar met elkaar een fantastische show hebben neergezet. Een voorstelling met een WOW-factor, die tot en met de laatste voorstelling te voelen was. The Bodyguard heeft al deze tijd volle zalen getrokken. Het was een emotionele, maar zeer mooie avond voor ons allemaal.”

Ook in het buitenland is het succes van The Bodyguard niet onopgemerkt gebleven. Het Nederlandse creatieve team is momenteel druk met de voorbereidingen van de show in Madrid. De versie zoals in Nederland gemaakt gaat daar in september in première. In het Beatrix Theater is vanaf oktober de opvolger On Your Feet! te zien.

In september 2015 ging The Bodyguard in première in het Beatrix Theater. Nu na twee jaar, maar liefst 647 voorstellingen, 850.000 bezoekers, een juryprijs en publieksprijs voor Beste Musical én een Musical Award voor Romy Monteiro, speelde de cast van The Bodyguard vanavond de laatste voorstelling.

Op de foto hieronder is Vajèn van den Bosch te zien als Gloria Estefan samen met Albert Verlinde en rechts Romy Monterio als Rachel Marron.

Foto: Roy Beusker

Première
16 april 2023
Dernière
27 augustus 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Bodyguard (2023) Ander nieuws over The Bodyguard (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda