The Best of Musicals eind juni in de Ziggo Dome

9 maart 2024, 23:23 - Redactie
The Best of Musicals eind juni in de Ziggo Dome

Zaterdag 29 juni komt The Best of Musicals naar de Ziggo Dome in Amsterdam. The Best of Musicals belooft een onvergetelijke show te worden, waar musicals en concertbeleving samenkomen in een unieke ervaring. De grootste musicalhits komen voorbij uit moderne klassiekers zoals Les Misérables, Wicked, Frozen, Sister Act, We Will Rock You, Dreamgirls en Jesus Christ Superstar. Ook zijn er exclusieve previews uit nieuwe wereldhits als Dear Evan Hansen en nog veel meer.

Willemijn Verkaik, René van Kooten, Gaia Aikman en Stars on Stage finalisten Michel Mulder en Susanna Klibansky zijn de eerste namen die hun opwachting maken tijdens dit groots opgezette musical spektakel in de Ziggo Dome. Voor het eerst sinds 10 jaar wordt de Amsterdamse pop- en rocktempel voor één dag het grootste theater van Nederland.

The Best of Musicals, met een groot live-orkest en spectaculair videodecor, neemt de bezoeker mee op een reis door de meest geliefde en iconische musicalnummers. Er zijn twee shows om 15:00 uur en 20:00 uur waarbij de nummers afwisselend in het Engels en Nederlands worden gezongen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda