Publiek kan vanaf vandaag stemmen op hun Beste Musical

11 maart 2024, 08:01 - Redactie
Publiek kan vanaf vandaag stemmen op hun Beste Musical

Publiek mag vanaf vandaag online stemmen op hun favoriete musical. Wanneer over een aantal weken alle stemmen geteld zijn, wordt de top 3 bekend voor de twee publieksprijzen; de VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical en de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical. Tijdens de live-uitzending op 24 april vanuit het AFAS Theater Leusden kan er nog gestemd worden op de top 3 en aan het eind van de avond worden de twee winnaars bekendgemaakt.

Op de website van de Musical Awards staat vanaf nu een link zodat het publiek haar voorkeur aan kan geven. Voor de VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical kan men op de volgende musicals stemmen: 100% Coco New York, Boni, De Hospita, De Man van La Mancha, De Mol en de Paradijsvogel, De Tocht, Het was Zondag in het Zuiden, Je, Anne, Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Mees Kees op Kamp de musical, Melk, Piaf, Pride & Prejudice de Musical, Aida, The Bodyguard, 14, Grease, Marlene, Pretty Woman, Les Misérables, De Hospita, Soldaat van Oranje – De Musical en Ver van je bed.

Voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical kan men stemmen op Buurman & Buurman, De 3 Biggetjes, de musical, De Efteling-musical Gi-ga-gantisch, Fien & Teun, Het Feest van Tante Rita, de musical, nijntje de musical, Peter Pan de musical, Zin in Zappelin Live, Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand, Rapunzel De Musical en Winnie de Poeh.

Alle stemmers maken kans op een weekendje West End in de musical hoofdstad Londen. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij. Dit geldt voor alle stemmers, dus niet enkel stemmers verbonden aan de VriendenLoterij.

Vorig jaar won Les Misérables de VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical. In de categorie Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical won de musical Assepoester.

Het Musical Awards Gala vindt plaats op 24 april 2024 in het AFAS Theater in Leusden en wordt vanaf 20.25 uur live door AVROTROS op NPO1 uitgezonden. Meer informatie op www.musicalawards.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda