Tarikh Janssen in Sonny Boy van Solo Stories

6 april 2023, 07:28 - Redactie
Tarikh Janssen in Sonny Boy van Solo Stories
Foto: Musicalweb

Tarikh Janssen zal de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe voorstelling Sonny Boy van Solo Stories. Dit heeft de producent vanmorgen bekendgemaakt.

De monoloog is gebaseerd op het gelijknamige boek van Annejet van der Zijl dat in 2004 werd uitgebracht. In de voorstelling komen Rika en Waldemar Nods wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waarin hij niet altijd even welkom was.

Op dit moment is Tarikh Janssen tot en met eind augustus te zien als Frank Farmer in The Bodyguard in het Beatrix Theater. Eerder speelde de acteur in onder andere Hamlet, The Last Poets, Waarom is het stil in de stad en Wie is Bang. Ook speelde hij in We Hadden Liefde, We Hadden Wapens.

Sonny Boy is vanaf januari tot en met juni 2024 in de theaters te zien. Producent Solo Stories is op dit moment te zien in het theater met de voorstelling Nu ik je zie met Soy Kroon in de hoofdrol.

Première
5 februari 2024
Dernière
8 juni 2024
Producent
Solo Stories
Meer over Sonny Boy Ander nieuws over Sonny Boy
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda