Stichting Amateur Musical Nederland reikt award Beste Professionele Musical uit

schedule24 april 2018, 09:56 - Redactie
Stichting Amateur Musical Nederland reikt award Beste Professionele Musical uit

Sinds 2014 reikt Stichting Amateur Musical Nederland jaarlijks de Amateur Musical Award uit aan de beste musicalamateurs van Nederland. Dit jaar vindt het Amateur Musical Awards Gala plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en zal de organisatie voor het eerst een award uitreiken aan de Beste Professionele Musical.

De vakjury bestaande uit: Jacques d’Ancona, Renévan Kooten, Lone van Roosendaal, Hans Cornelissen, Marianne van Wijnkoop en Arno Bremers, hoeft zich niet te buigen over welke professionele musical de award gaat krijgen, want de winnaar wordt bepaald door de musicalamateurs van Nederland. Alle amateurs verbonden aan een amateurproductie kunnen straks stemmen op hun favoriete professionele musical van dit seizoen.

Wie de AMA voor Beste Professionele Musical zal uitreiken wordt later bekendgemaakt. Het 4e Amateur Musical Awards Gala is op maandag 10 december in Nieuwe Luxor Theater Rotterdam en wordt gepresenteerd door Erik Brey.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda