Stephanie van Rooijen in Urinetown de Musical

28 april 2017, 16:31 - Redactie
Placeholder image

Ook Stephanie van Rooijen zal komend seizoen te zien zijn Urinetown, zij zal de rol van Elsje Fiederelsje en Mevrouw Millenium gaan vertolken.

Vanaf haar vierde levensjaar werd duidelijk dat zij talent had voor verschillende disciplines waaronder: zang, dans en acteren. Stephanie kreeg op haar zevende de puppy hoofdrol in de musical De 101 Dalmatiërs. Hierna volgden meerdere professionele musicalproducties zoals The Sound of Music en de hoofdrol van Annie in de gelijknamige musical van Albert Verlinde Entertainment.

In 2014 voltooide zij een stage bij de musical Moeder ik wil bij de revue en volgde tevens danslessen bij Broadway Dance Center in New York. Direct na haar opleiding was Stephanie te zien als Jelka de sneeuwprinses in de Winter Efteling, waarbij zij als soliste in zang en spel te bewonderen was.

In januari 2016 werd Stephanie aangenomen voor die nieuwe musical SKY van Robin de Levita, Kees Abrahams, Marco Borsato en John Ewbank. Hierbij was ze te zien als urban danseres/zang ensemble, en beide understudy’s van de rollen SKY en Cynthia.

Urinetown zal op 23 september in première gaan in Schouwburg Amstelveen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda