Standbeeld André Hazes onthuld tijdens première Hij Gelooft in Mij

27 februari 2022, 17:25 - Redactie
Standbeeld André Hazes onthuld tijdens première Hij Gelooft in Mij

Martijn Fischer en Roosmarijn Luyten hebben zojuist bij aanvang van de première van de musical Hij Gelooft in Mij een levensgroot standbeeld van André Hazes onthuld. Dit standbeeld is speciaal gemaakt voor de landelijke tournee van deze musical en reist mee naar alle theaters. Het standbeeld komt in de foyers van de deelnemende tourtheaters te staan, zodat bezoekers met de volksheld op de foto kunnen. Rachel Hazes was de eerste die in de gelegenheid werd gesteld om dit te doen.

Rachel Hazes: “Ik vind het beeld er prachtig uitzien en ik ben enorm trots dat het beeld door heel Nederland te zien zal zijn.”

De première van de André Hazes musical vond zondagmiddag in Theater Orpheus in Apeldoorn plaats in aanwezigheid van onder anderen: Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman, Diederik Ebbinge, Richard Groenendijk, Francis van Broekhuizen, Samantha Steenwijk, Alex Klaasen en natuurlijk Rachel Hazes. De première moest recent twee keer verplaatst worden vanwege corona. Vandaag is het een extra feestelijke dag omdat er zonder restricties voor een volle zaal gespeeld mag worden.

Foto's: Musicalweb.nl

Première
27 februari 2022
Dernière
24 juli 2022
Producent
Stage Entertainment
Meer over Hij Gelooft in Mij (2022)Ander nieuws over Hij Gelooft in Mij (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda