Stage Entertainment geeft musicalbezoekers speciale voucher

28 maart 2020, 12:01 - Redactie
Stage Entertainment geeft musicalbezoekers speciale voucher

Musicalfans die al een kaartje hadden voor een van de geannuleerde voorstellingen van Stage Entertainment krijgen een speciale voucher waarmee zij kosteloos hun tickets kunnen omboeken naar een andere datum. Dat heeft de musicalproducent bekendgemaakt. Het gaat om de shows TINA - De Tina Turner Musical, Anastasia en Lazarus.

“In deze moeilijke en onzekere periode willen wij graag een passende oplossing bieden aan bezoekers van de geannuleerde voorstellingen”, zegt Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment. "Ik ben heel blij dat we deze bezoekers nu alsnog de mogelijkheid kunnen geven om te genieten van onze musicals op een moment dat hen goed uitkomt. We hebben deze oplossing samen met onze ticketing partner Eventim ontwikkeld en die is vergelijkbaar met hoe de reisbranche omgaat met alle annuleringen."

Het bedrijf houdt rekening met twee scenario’s. Als de huidige coronamaatregelen per 1 juni worden opgeheven, ontvangen bezoekers halverwege mei een voucher die de aankoopwaarde van hun tickets vertegenwoordigt. Mochten de maatregelen langer van kracht zijn, dan wacht Stage Entertainment met het verstrekken van de vouchers, totdat er zicht is op een nieuwe startdatum.

De Lazarus-tour, die tot en met 31 mei langs Heerlen, Rotterdam en Groningen zou gaan, komt voorlopig te vervallen. Stage Entertainment hoopt de resterende voorstellingen na de zomer alsnog te spelen. Daarover is momenteel overleg met de theaters.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda