Staande ovatie voor Romy Monteiro

20 oktober 2015, 12:26 - Redactie
Staande ovatie voor Romy Monteiro

Romy Monteiro brak afgelopen week tijdens een van de shows van The Bodyguard haar spaakbeen en sindsdien zit ze met haar arm in het gips.

Ondanks dat ze zelf dus tijdelijk niet op het podium kan staan kan ze natuurlijk wel haar collega's die wel spelen steunen. Zodoende besloot ze om afgelopen zondag voor de eerste keer als publiek de musical in het Beatrix Theater te gaan bezoeken.

"Voor het eerst genieten van het decor, muziek maar vooral mijn collega's! En in het bijzonder Rachel Marron cover Sammy klots! Ik ben zo ontzettend benieuwd! ? Zie jullie straks heerlijke collega's! Klappen kan ik niet.. Maar heel hard schreeuwen en joelen en juichen ZEKER WEL!" aldus Romy.

Het werd een bijzondere middag want op het moment dat Romy de volle zaal in liep met haar moeder kreeg ze prompt een staande ovatie van het gehele publiek. Overweldigd door het applaus werd Romy erg emotioneel. Op Facebook laat ze weten erg dankbaar te zijn voor het bijzondere moment en de bijzondere middag in het theater.

Wat een ongelofelijk mooie dag met een dubbel gevoel. Voor het eerst ging ik de show kijken en mijn collega's zien en...

Posted by Romy Monteiro on Sunday, October 18, 2015
Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda