Spektakelmusical 40-45 vanaf augustus in de Vlaamse bioscopen

4 juli 2022, 08:42 - Redactie
Spektakelmusical 40-45 vanaf augustus in de Vlaamse bioscopen

Op zondagavond beleefde de groots opgezette spektakelmusical 40-45 onder massale belangstelling zijn allerlaatste voorstelling in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Na meer dan vier jaar en meer dan 750.000 bezoekers kwam er een definitief einde aan de meest succesvolle Vlaamse musical ooit. Onder aanvoering van hoofdrolspelers Jonas Van Geel en Jelle Cleymans werd de zaal voor de laatste keer in vervoering gebracht door de muziek van Will Tura en Steve Willaert.

Na jaren voorbereiding ging 40-45 op 8 oktober 2018 in première in Puurs. "ik ben zo ontzettend fier op wat we met 40-45 hebben kunnen neerzetten. Deze bijzondere productie heeft op alle vlakken mijn stoutste dromen en verwachtingen ruimschoots overtroffen. Deze voorstelling is sowieso één van de grootste hoogtepunten uit de geschiedenis van Studio 100.” aldus Gert Verhulst.

Na afloop van de laatste voorstelling nam CEO Anja Van Mensel het woord. Zij bedankte de cast en de vele medewerkers die doorheen al die jaren steeds het beste van zichzelf hebben gegeven om het publiek dag na dag een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. Daarna vielen heel wat leden van cast en crew elkaar in de armen voor het definitieve afscheid van een bijzondere periode in hun leven.

Voor wie de voorstelling graag nog een keer zou willen zien kan vanaf begin augustus terecht in de bioscoop. Samen met Kinepolis brengt Studio 100 de spektakel-musical 40-45 vanaf 6 augustus naar het witte doek waarvoor vanaf vandaag kaarten te koop zijn.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda