Speelschema Nonsens hervat na ziekte van actrices

schedule13 februari 2016, 14:27 - Redactie
Speelschema Nonsens hervat na ziekte van actrices

Gisteravond werd na een ingelaste pauze van ruim tien dagen de theatertournee van de musical Nonsens hervat in een uitverkochte zaal in Schouwburg Amstelveen.

Eerder moest producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment vijf voorstellingen verplaatsen wegens ziekte van Brigitte Heitzer. Maar het noodlot sloeg toe, want terwijl Brigitte weer aan het herstellen was van de heersende griep, werd bekend dat ook Renée van Wegberg hetzelfde virus te pakken had gekregen. Hierdoor moesten ook deze week onverhoopt nog twee voorstellingen verschoven worden.

“Na een glorieuze première gingen we allen vol goede moed met de tournee van Nonsens van start,” vertelt artistiek directeur Hans Cornelissen. “En dan hebben we net de pech dat twee van onze topactrices ziek worden. Bijzonder spijtig natuurlijk, maar gelukkig herstelden Brigitte en Renée snel en kon de tournee gisteravond weer volgens de reguliere planning worden hervat.”

Nonsens is nog te zien tot en met 5 mei 2016 in de Nederlandse theaters. De afgelaste voorstellingen van de musical worden ingehaald op de volgende data:

  • 24 februari 2016 Amsterdam Theater de Meervaart
  • 1 maart Meppel Schouwburg Ogterop
  • 9 maart 2016 Arnhem Stadstheater Arnhem
  • 18 maart 2016 Hoogeveen De Tamboer
  • 28 maart Deventer Deventer Schouwburg
  • 5 mei Amsterdam De Meervaart
Première
25 januari 2016
Dernière
3 mei 2016
Meer nieuws over Nonsens (2016)
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: Murder Ballad
Datum: 12-10-2020
Tijd: 20:45 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda