Speciale Transscriptie musical Op Hoop van Zegen op YouTube

18 juni 2020, 16:01 - Redactie
Speciale Transscriptie musical Op Hoop van Zegen op YouTube
Foto: Roy Beusker

In de maanden april en mei heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment via het eigen YouTube kanaal diverse musicalproducties, zoals Wat Zien ik?!, Volendam en Liesbeth, gratis online gezet. Dit om het contact met publiek en theaters te behouden en tevens als geste naar de mensen die al kaartjes hadden gekocht voor de diverse vanwege de coronacrisis vervallen voorstellingen.

Aangezien veel theaters per 1 juni weer beperkt publiek kunnen ontvangen vond De Graaf & Cornelissen het niet meer passend hier mee door te gaan. Toch maakt de producent voor de periode 22 t/m 28 juni 2020 een uitzondering. Dit omdat de producent in samenwerking met de stichting Komt Het Zien een speciale transscriptie van de laatste versie van de musical Op Hoop van Zegen heeft laten ontwikkelen. Een versie waarmee blinden en slechtziende mensen naast het geluid van de dialogen en zang en muziek ook voor een deel wordt verteld wat er te zien is qua decor, kostuums, bewegingen, etc.

De Graaf & Cornelissen wil deze versie graag alsnog delen via het eigen YouTube Kanaal. Daarnaast is Op Hoop van Zegen ook te zien bij de stichting Komt Het Zien van 22 juni 10:00 uur t/m 28 juni 21:00 uur op komthetzien.nl/komt-het-zien-thuis-op-hoop-van-zegen.

De musical op Hoop van Zegen is gebaseerd op het wereldberoemde toneelstuk van Herman Heijermans. Met in de hoofdrollen Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Rolf Koster en Joke de Kruijf. Daarnaast met Gijs Stallinga, Linda Verstraten, Stephan Mooijman, Bernice Havenaar, Robin Smits, Gina Bentvelsen en Melissa Groeneveld.

Première
28 januari 2019
Dernière
2 juni 2019
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Op Hoop van Zegen (2019) Ander nieuws over Op Hoop van Zegen (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda