Shaun het Schaap viert 10-jarig jubileum met unieke theatershow

8 december 2017, 15:37 - Redactie
Shaun het Schaap viert 10-jarig jubileum met unieke theatershow

Al 10 jaar lang genieten kinderen van de avonturen die het pientere schaap Shaun en de komische kudde beleven op de boerderij. Ter ere van dit beestachtig leuke jubileum vindt op zondag 17 december een extra feestelijke theatervoorstelling plaats van Shaun het Schaap - Bitzer is verliefd in Theater de Purmaryn in Purmerend.

Tijdens deze voorstelling komen alle bekende personages uit de TV-serie tot leven. Producer, zanger en componist Brownie Dutch heeft de theatervoorstelling, waar net als in de TV-serie niet gesproken wordt, voorzien van een moderne sound, goede liedjes en grappen in de audio.

In de theatervoorstelling Shaun het Schaap - Bitzer is verliefd, heeft hond Bitzer zijn oog laten vallen op de mysterieuze gast Victoria. Is Victoria een schaap of toch een hond? En waarom is Victoria opeens op de boerderij? Shaun merkt dat deze onverwachte gast voor opschudding zorgt bij zijn vrienden op de Mossy Bottom Farm. Wanneer Bitzer zich wel heel verliefd gaat gedragen, grijpt Shaun in… Shaun het Schaap - Bitzer is verliefd neemt jong en oud mee in een mooi, bij vlagen ontroerend, maar bovenal grappig avontuur dat zich afspeelt op en rond de boerderij.

Shaun het Schaap van producent Mark van Ierssel is tot en met mei 2018 in verschillende theaters door heel Nederland en België te zien. Inmiddels is er ook vanuit Duitsland en Oostenrijk belangstelling voor deze familievoorstelling.

Première
8 oktober 2017
Dernière
11 mei 2018
Producent
Mark van Ierssel
Meer over Shaun het SchaapAnder nieuws over Shaun het Schaap
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda