Shary-An Nivillac en Jeroen C. Molenaar ook in Lazarus te zien

6 juni 2019, 10:07 - Redactie
Shary-An Nivillac en Jeroen C. Molenaar ook in Lazarus te zien
Foto's: Annemieke van der Togt en Pim Hendriksen

Ook Shary-An Nivillac en Jeroen C. Molenaar zullen rollen gaan vertolken in Lazarus, het laatste werk van David Bowie. Vanaf oktober staan zij naast onder anderen Gijs Naber, Noortje Herlaar, Pieter Embrechts en Jorrit Ruijs op het toneel van het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Shary-An Nivillac is in Lazarus te zien als Teenage Girl. Ze studeerde in 2013 of aan de Zadkine Popacademie. Ze brak door bij het grote publiek met haar deelname aan het eerste seizoen van The voice of Holland. Ze kreeg een platencontract en heeft inmiddels twee albums en een EP uitgebracht. Ze scoorde hits met de singles als Read My Book en Summer of my Life. Ook heeft ze een uitverkochte clubtour op haar naam staan, was ze de vaste zangeres van de huisband van Carlo’s TV Café en presenteerde ze diverse programma’s voor het online platform van Coca Cola.

Jeroen C. Molenaar gaat de rol van Ben vertolken in Lazarus. Hij studeerde af aan zowel de Frank Sanders Akademie als de opleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. In het theater was hij onder andere te zien in The Bridges of Madison County, Sweeney Todd en Stil in Mij. Ook speelde hij bij gezelschappen als Toneelgroep de Appel en Theater Terra.

Lazarus zal op zondag 13 oktober in première gaan in het DeLaMar Theater.

Première
13 oktober 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Lazaruskeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Lazarus
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda