Schrijvers West End versie Ghost Stories aanwezig bij voorstelling in Arnhem

4 december 2019, 14:22 - Redactie

Op 6 december staat West End’s horrorhit Ghost Stories in het Stadstheater in Arnhem.

Tijdens deze voorstelling is er bijzonder bezoek want de producenten van de West End versie van Ghost Stories, Andy Nyman en Jeremy Dyson zullen dan aanwezig zijn. Ze zijn in Nederland om de vertaling van het producenten duo Allard Blom en Christian Seijkens en regisseur Joep Onderdelinden te bekijken.

Jeugdvrienden Andy Nyman en Jeremy Dyson kwamen elkaar tegen op een zomerkamp. De twee deelden al snel een gemeenschappelijke interesse, horror. In 2010 kwamen zij met de voorstelling Ghost Stories, welke inmiddels wereldwijd al ruim 400.000 keer bezocht is.

Andy Nyman is Brits acteur, schrijver en regisseur bekend van onder andere zijn rol als de jonge Winston Churchill in de populaire Netflix-serie Peaky Blinders en is net klaar met het vertolken van de rol van Tevye in de West End musical Fiddler on the Roof. Als schrijver werkte Dyson onder andere aan de Tracey Ullman’s Show, Tracey Breaks the News en de award winnende serie The League of Gentlemen.

In 2017 werkte Dyson en Nyman opnieuw samen aan de verfilming van Ghost Stories en vanaf 4 oktober j.l. is Ghost Stories als theaterstuk terug op West End. In Nederland ging Ghost Stories op 31 oktober (Halloween) in première in het DeLaMar Theater, onze recensie je hier.

Première
31 oktober 2019
Dernière
31 januari 2020
Producent
De Theater BV
Meer over Ghost StoriesAnder nieuws over Ghost Stories
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda