Scénefoto’s van Harrie Neemt de Benen van Jon van Eerd

7 februari 2022, 20:38 - Redactie
Scénefoto’s van Harrie Neemt de Benen van Jon van Eerd

Hieronder zie je de eerste scénefoto's van de nieuwe voorstelling van Jon van Eerd, Harrie Neemt de Benen. Naast Jon van Eerd spelen Arie Cupé, Joey Schalker en Margo Dames mee in de voorstelling.

In Harrie Neemt de Benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen (Joey Schalker) de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude (Arie Cupé) en haar assistente Bibs (Margo Dames), zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet op.

Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

Half december werd de trailer van de voorstelling gepubliceerd, deze bekijk je hier.

Scenefoto's: AVFotoreportages

Première
22 maart 2022
Dernière
3 juni 2022
Producent
Het Pretpakhuis
Meer over Harrie Neemt de Benen Ander nieuws over Harrie Neemt de Benen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda