Rosalie de Jong toegevoegd aan cast van Falsettos

19 mei 2022, 08:10 - Redactie

Vanaf 23 juli is de meeslepende Broadway musical Falsettos te zien in de Wim Sonneveld zaal van DeLaMar Theater in Amsterdam. Producent OpusOne laat nu weten dat Rosalie de Jong te zien zal zijn in de rol van Trina, de ex-vrouw van Marvin. De voorstelling maakt onderdeel uit van het culturele programma rondom de Amsterdam Pride 2022 en is slechts 16 keer te zien. De overige rollen worden gespeeld door onder andere William Spaaij, Job Greuter, Ad Knippels en Julia Herfst.

Rosalie was dit seizoen te zien in Come From Away waarvoor zij ook was genomineerd in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een kleine musical. Eerder speelde ze in onder andere Heerlijk Duurt het Langst, Mamma Mia! in zowel Nederland als Duitsland, De Jantjes en Rocky das Musical.

Falsettos wordt gemaakt door OpusOne in samenwerking met het DeLaMar Theater en is de muzikale autobiografie van William Finn (tekst en muziek). Het ‘book’ van deze musical is van James Lapine, vooral bekend van zijn samenwerking met Stephen Sondheim (Into the Woods en Passion). De regie en vertaling van Falsettos zijn in handen van Koen van Dijk.

Première
25 juli 2022
Dernière
13 augustus 2022
Producent
OpusOne
Meer over FalsettosAnder nieuws over Falsettos
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda