MusicAllFactory en Fontys Academie organiseren gratis MAF Junior workshopdag

19 mei 2022, 16:33 - Redactie
MusicAllFactory en Fontys Academie organiseren gratis MAF Junior workshopdag

Factorium Cultuurmakers en Fontys Hogeschool voor de Kunsten organiseren: De MAF-junior workshopdag. Een kennismaking met de MAF-junior opleiding, van MusicAllFactory Tilburg, die op 11 juni zal plaatsvinden. Doe jij niets liever dan zingen, dansen en acteren en wil je je hierin verder ontwikkelen op een bijzonder hoog niveau? Dan is de MAF-junior wellicht iets voor jou.

Al jarenlang zetten leerlingen van de MusicAllFactory jongeren en volwassenen hun ontwikkeling voort op kunstvakopleidingen van Fontys. Daarom organiseren Fontys en Factorium nu samen een workshopdag om ook de nog jongere talenten kennis te laten maken met de MusicAllFactory (12-14 jaar, MAF junioren).

Op deze workshopdag zullen er verschillende workshops en masterclasses te volgen zijn, die gegeven worden door zeer bevlogen oud-studenten van Fontys en Factorium, die actief zijn in het uitvoerende vak. Deelname is gratis.

Docenten

  • Jolijn Henneman - Liedinterpretatie
  • Teun Donders - Spel
  • Alyssa Luypaert - Dans
  • Jelle Ruijssenaars - Zang

MusicAllFactory
De richting MusicAllFactory Junior (MAF-Junior) richt zich specifiek op talenten van 12 tot 14 jaar die ambitie hebben om het musicalvak in te gaan. Deze opleiding is onderdeel van de deeltijdopleiding MusicAllFactory.

Fontys Muziek- en Musicaltheater
De beroepspraktijk stelt hoge eisen aan muziek- en musicaltheaterperformers. Ze moeten kunnen zingen, dansen en acteren op hoog niveau. De Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater leidt studenten op tot danser/zanger/acteur op authentiek en solistisch niveau. De workshopdag vindt plaats bij Fontys én bij Factorium vanaf 10:30 tot 14:30 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda