Romy Monteiro het theater in met eigen concert All At Once

12 april 2018, 21:01 - Redactie
Romy Monteiro het theater in met eigen concert All At Once
Foto: Dario & Misja

Romy Monteiro keert terug in het theater. Vanaf februari volgend jaar reist ze langs de Nederlandse theaters met haar eigen concert All At Once.

Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Romy is een ongelofelijk talent. Tijdens The Bodyguard heb ik haar zien uitgroeien van jong talent tot schitterende leading lady. We hebben sindsdien een bijzondere band opgebouwd en ik ben er trots op dat deze nu leidt tot een nieuwe samenwerking: een prachtig theaterconcert waarin Romy zal verrassen met haar veelzijdigheid en kan laten zien en horen wat ze allemaal in huis heeft!”.

Romy Monteiro: “Het voelt echt als een enorme eer dat ik het vertrouwen krijg van Albert Verlinde en Stage Entertainment Nederland om mijn eigen concert te maken. Ik heb er zoveel zin in, ik kan niet wachten om te beginnen!”.

Het concert All at Once is niet alleen een lied van haar favoriete artiest Whitney Houston, maar het symboliseert ook al het moois dat opeens op Romy’s pad kwam. Denk aan de ontdekking van haar talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in The Bodyguard en daarnaast nog een televisiecarrière.

In haar theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is ze openhartig over alle life changers die ze in korte tijd mocht meemaken. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete nummers laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen.

Het concert wordt geregisseerd door Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance en de theatershows Simone! en Ruth Jacott’s Simply the best, a lady on stage regisseerde.

Romy Monteiro - All At Once gaat op zondag 10 februari in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna volgt een tournee langs ruim 60 theaters.

Première
N.N.B.
Dernière
N.N.B.
Producent
Stage Entertainment
Meer over All At OnceAnder nieuws over All At Once
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda