Romy Monteiro gaat Musical Sing-a-long presenteren met Frits Sissing

4 augustus 2016, 19:51 - Redactie
Romy Monteiro gaat Musical Sing-a-long presenteren met Frits Sissing

Op zondag 28 augustus zal Romy Monteiro samen met Frits Sissing de Musical Sing-a-long gaan presenteren, het zal voor Romy haar presentatie debuut gaan worden. Afgelopen jaar zong Romy nog op de Uitmarkt tijdens de presentatie van The Bodyguard, toen presenteerde Anouk Maas samen met Frits Sissing de Sing-a-long.

"Ik ben zeer vereerd en vind het geweldig dat ik gevraagd ben om de Uitmarkt samen met Frits Sissing te presenteren. Het is een enorme uitdaging die ik, naast mijn rol in ‘The Bodyguard”, met beide handen en veel plezier, aanpak. Vorig jaar had ik op de Uitmarkt Musical Sing-A- Long mijn debuut als hoofdrol-speelster in een musical en ik had toen nooit durven dromen dat ik een jaar later dit grote fantastische evenement zou presenteren! Ik wil mijn carrière graag blijven ontwikkelen en verbreden en deze presentatie past daar prefect bij. Mooier kan het nieuwe theater seizoen voor mij niet beginnen!” aldus Romy over haar aankomende debuut.

De Musical Sing-a-long wordt live uitgezonden op zondag 28 augustus om 21.30 uur NPO1. De editie van afgelopen jaar kan hier op NPO Gemist worden teruggekeken.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda