Groot geveldoek aan gevel Carré voor campagne ‘Kleur het leven’

5 augustus 2016, 10:09 - Redactie
Groot geveldoek aan gevel Carré voor campagne ‘Kleur het leven’

Gistermiddag is een levensgroot geveldoek onthuld op het balkon van Carré. Het geveldoek is speciaal gemaakt door kunstenaar Ottograph voor de campagne Kleur het leven. Zanger en presentator Jamai Loman heeft, hangend aan de gevel van Carré en samen met de kunstenaar ter plekke, de laatste hand gelegd aan dit bijzondere werk. De campagne is een initiatief van de ING in het kader van Europride 2016.

Jamai, Kleurambassadeur: "Laten we niet zwart wit denken maar het leven kleur geven. De vrijheid om jezelf te kunnen zijn is belangrijk voor mij. De diversiteit van mensen om me heen geeft het leven kleur. Tijdens Europride en nu vlak voor de Canal Parade besef ik meer dan ooit dat het veel meer is dan een feestje waar je je ogen uitkijkt. Ik zie het als een krachtig statement waarmee we als Nederland laten zien dat we daadwerkelijk staan voor diversiteit. Het is een feest van en voor ons állemaal"

ING is hoofdsponsor van Koninklijk Theater Carré. Carré deelt de gedachten over diversiteit en ‘Kleur het Leven’ en werkt daarom graag mee aan de campagne door het doek aan de gevel te hangen. Het doek is tot en met zondag te bewonderen.

KleurHetLevenSlide2

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda