Repetities Pipo en de Piratenprinses gestart

4 april 2018, 10:22 - Redactie
Repetities Pipo en de Piratenprinses gestart

De repetities voor de nieuwe voorstelling Pipo en de Piratenprinses zijn van start gegaan. In de studio van Van Hoorne Entertainment werd met de cast en crew een enorme slagroomtaart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. Deze vrolijke familiemusical zal vanaf zondag 6 mei te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Naast de succesvolle tv-serie De nieuwe avonturen van Pipo bij RTL Telekids is Pipo de Clown binnenkort dus ook in het theater te zien met zijn eigen familievoorstelling Pipo en de Piratenprinses. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de wereld af in zijn wiebelende Pipowagen, op zoek naar de prachtigste plekjes voor hun muzikale circusvoorstelling. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. In Pipo en de Piratenprinses’bedenkt hij weer een sluw plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

De volledige cast van de tv-serie zal te zien zijn in het theater: Mitch Blaauw als Pipo de Clown, Liset Vrugteveen als Mammaloe, Joris Gootjes als Klukkluk en Simon Zwiers als de Dikke Deur.

Pipo en de Piratenprinses is van 6 mei tot en met 3 juni te zien in de Nederlandse theaters. Na een korte zomerstop komt de voorstelling vanaf oktober tot en met december weer terug naar het theater.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda