Repetities Hotel de Grote L begonnen

12 januari 2016, 09:06 - Redactie
Repetities Hotel de Grote L begonnen

Gisteren zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse jeugd- en familiemusical Hotel de Grote L, gebaseerd op het bekroonde boek van Sjoerd Kuyper. Hotel de Grote L gaat op zondag 14 februari in première in theater De Meerse in Hoofddorp en wordt geproduceerd door Homemade Productions.

De voorstelling wordt gespeeld door Theun Plantinga (Jip en Janneke, Afblijven en Minoes), Alexander Brouwer (Bright Lights Big City, De Drijvende Stad en War Horse), Robin van den Heuvel (Rhinocerocity, Afblijven, Spijt), Michelle Smit (De Witt of Oranje) en Mylène Waalewijn (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Shrek, Waanzinnig Gedroomd en winnaar Junior Songfestival 2013).

hotel_de_grote_l

Verhaal

Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval, en als je dan het hotel van je vader moet runnen, samen met je drie knettergekke zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes, en je vader blijkt ook nog eens schulden te hebben, en je kunt alleen aan geld komen door als jongen met washandjes in een bikinitopje mee te doen aan de Miss Noordzee Verkiezing, en je hebt diezelfde middag een proeftraining voor een beroemde voetbalclub en je bent ook nog eens smoorverliefd op het mooiste meisje van het heelal? Wat doe je dan?

Het script van de musical is geschreven door Dick van den Heuvel, de liedteksten zijn van Sjoerd Kuyper en componist Jeroen Sleyfer zorgt voor de muziek. De regie is in handen van Floor Maas. Hotel de Grote L is tot eind mei te zien in diverse theaters.

Première
14 februari 2016
Dernière
27 mei 2016
Producent
Homemade Productions
Meer over Hotel de Grote LAnder nieuws over Hotel de Grote L
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda