Jesus Christ Superstar met René van Kooten, Lone van Roosendaal en Remko Harms

schedule12 januari 2016, 12:28 - Redactie
Jesus Christ Superstar met René van Kooten, Lone van Roosendaal en Remko Harms

Theater De Lampegiet en De Basiliek presenteren op maandag 28 maart, Tweede Paasdag, een exclusief en eenmalig concert van de bekende musical Jesus Christ Superstar. De hoofdrollen zullen gespeeld worden door René van Kooten, Lone van Roosendaal en Remko Harms. De cast wordt verder aangevuld met Het Nederlands Musical Orkest en het koor van De Musical Company.

De populaire rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal met nummers als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”. Rene van Kooten zal de rol van Jezus op zich nemen, Lone van Roosendaal is te zien in de rol van Maria en Remko Harms als Judas.

Jesus Christ Superstar in concert vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal om 15.30 uur en 19.30 uur. Voor meer informatie en kaarten kijk op www.lampegiet.nl.

Lees meer over:
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda