Renée van Wegberg en Suzan Seegers brengen theaterconcert over thuiskomen

29 maart 2024, 09:06 - Redactie
Renée van Wegberg en Suzan Seegers brengen theaterconcert over thuiskomen
Foto: Annemieke van der Togt

Suzan en Renée hebben beiden hun sporen in het theater ruimschoots verdiend, met vele rollen en Awards op zak. Suzan schitterde afgelopen theaterseizoen als Edith Piaf in de gelijknamige musical en Renée speelde samen met Bettina Holwerda voor uitverkochte zalen met de voorstelling #PERFECT. Nu komen de dames samen naar de theaters met THOES, een theaterconcert over thuiskomen.

"Wie sjoen os Limburg is", dat weten Suzan Seegers en Renée van Wegberg als geen ander. Toch kozen deze twee Limburgse zangeressen ervoor om hun vleugels te spreiden en uit te vliegen. De één kwam na vele omzwervingen weer terug, de andere daalde neer in de randstad. Beiden met Limburg nog in het bloed, want je kunt het ‘maedje’ uit Limburg halen…

In zomer 2023 stonden de leading ladies samen op de planken bij het Limburgse spektakelstuk Het was Zondag in het Zuiden. De twee toneelzussen vonden elkaar niet alleen op de bühne, maar het was tijdens gesprekken in de kleedkamer dat ze ontdekten hoeveel moois er te vertellen valt over het onderwerp thuiskomen.

Dus dat gaan ze doen in THOES, een theaterconcert over thuiskomen. Zoals zij dat het beste kunnen: met prachtige muziek, onder andere met liedjes die elke Limburger kan meezingen en persoonlijke verhalen. En dit alles met het Limburgse hart op de tong. Waar is thuis? Wát is thuis, en bij wie? De theatervrouwen maken de balans op en dat doen ze met humor, een vleugje melancholie en met vlaai. Natuurlijk met vlaai, anders is het geen thuiskomen.

Het theaterconcert THOES is vanaf september 2024 in verschillende theaters in Limburg te zien.

Première
4 oktober 2024
Dernière
19 oktober 2024
Meer over THOESAnder nieuws over THOES
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda