PSV en Supportersvereniging verwerven script Geheimen van De Herdgang

8 november 2017, 10:49 - Redactie
PSV en Supportersvereniging verwerven script Geheimen van De Herdgang

Met de overhandiging van het script en de bijbehorende rechten hebben PSV en alle betrokken partijen zondag een affaire naar tevredenheid afgesloten.

Beide partijen staken veel tijd in het produceren van de musical Geheimen van De Herdgang, maar in mei van dit jaar moesten de theatermakers het project tot verrassing van PSV annuleren, omdat zij het financiële plaatje niet rond kregen. "Dat was teleurstellend, maar de producenten zijn vervolgens alle afspraken aangaande de financiële afwikkeling nagekomen en we sluiten het nu goed af", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands.

Het plan was om een musical te maken met daarin hoofdrollen voor de ras-PSV-ers Harry van Raaij, oud-voorzitter, en de in 2014 gestorven Harrie van Kemenade, die tientallen jaren de kantine en het spelershome op De Herdgang uitbaatte. Zowel PSV als de officiële supportersvereniging waren erg enthousiast en besloten om tijd en geld in het project te steken.

"We hadden ons erg verheugd op een uniek stadionspektakel ter ere van twee iconen van onze club", zegt Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging PSV. "Het is helaas anders gelopen. De zakelijke afwikkeling is nu afgerond en samen met PSV hebben we het script verworven. Daarmee houden we de deur open naar producenten om ermee aan de slag te gaan."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda